Ons Blog

Korte, krachtige verhaaltjes over Ocean View Villas, Bonaire in het algemeen en wat er verder nog ter tafel komt...

Sunwise Bonaire nieuwe beheerder Ocean View Villas

Sunwise Bonaire onze nieuwe beheerder.

(mei 2013) - Met de overgang van het eigendom van Ocean View Villas, is door de eigenaar een nieuwe beheerder aangesteld die na de verbouwing moet gaan zorgen voor de perfecte vakantie voor onze gasten en een optimale bezetting

Debby en Ron van Sunwise Bonaire zijn in 2012 naar Bonaire gekomen om hier hun beroep van makelaar voort te zetten, al is het dan niet in de koopwoningenmarkt, maar in de verhuur van vakantiewoningen op Bonaire.

Bonaire Blog verbouwing Ocean View Villas

De verbouwing van Ocean View Villas Bonaire.

(september 2013) - In de vier maanden na mei 2013 hebben we de hoofdvilla volledig verbouwd.
Vier gloednieuwe appartementen werden er gebouwd in het oude hoofdgebouw. Het complex bestond uit een eigenarenvilla en drie eenheden op de begane grond van het bijgebouw.
De villa is nu volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Drie van de vier nieuwe appartementen hebben een prachtig uitzicht over de Caribische Zee. De tropische tuin met palmbomen is ook opnieuw ingericht en er is nu mooi groot zwembad met geintegreerde jacuzzi!
De volgende stap is gezet na het aannemen van een nieuwe woningbeheerder Bonaire.

Hang Out Beachbar 25 jaar

De Hang Out Beachbar bestaat 25 jaar!

(januari 2015) - Oprichter Ernst van Vliet zei eens in een interview: "In eerste instantie wilde ik gewoon kortetermijnverhuur van boards en zeilen opzetten en daarmee de beste surfplekken vanuit mijn Rambler Rebel stationwagon bedienen. Maar al snel besefte ik dat de baai de beste plek op Bonaire is om te windsurfen en ik besloot om er een simpele hut te bouwen voor mijn planken en zeilen. Eerst werd deze stalling gewoon ‘Windsurfing Bonaire’ genoemd, maar omdat de omstandigheden er zo perfect zijn om te ‘jiben’ (het zetten van de spinnaker tijdens een gijp), noemde ik het al snel 'Jibe City'.

De hut van Ernst is de afgelopen twee decennia getransformeerd tot wat het nu is: een bloeiende surfcentrum met een sfeervolle ‘hang out’, de Hang Out Beachbar, met een fraaie menukaart, lekkere cocktails en geweldige mensen achter de bar, in de keuken en op het strand.

KLM Werelddealweken Ocean View Villas

KLM WereldDealWeken zorgen voor een recordaantal boekingen.

(augustus 2015) - De laatste editie van de KLM WereldDealweken heeft voor een recordaantal boekingen gezorgd bij onze beheerder Sunwise Bonaire. Een groot deel van de boekingen was voor de appartementen in Ocean View villas, hetgeen aantoont dat onze accommodaties prima passen in een met budget samengestelde reis naar ons prachtige eiland! De prijs-kwaliteitverhouding van Ocean View Villas wordt door elk van onze onze gasten onderschreven.