Ons Blog

Korte, krachtige verhaaltjes over Ocean View Villas, Bonaire in het algemeen en wat er verder nog ter tafel komt...
Lees het volledige blog hier, of hieronder alleen het laatste bericht:

Bonaire Blog KLM WereldDealWeken
Blog: KLM WereldDealWeken zorgen voor een recordaantal boekingen.

(augustus 2015) - De laatste editie van de KLM WereldDealweken heeft voor een recordaantal boekingen gezorgd bij onze beheerder Sunwise Bonaire.

Vrienden van Ocean View Villas

Links naar partners, collega's en andere relaties.

Vrienden van OVV

De links hieronder voeren naar websites van onze linkpartners op Bonaire.

Informatieve websites en linksites

We hebben een selectie gemaakt van informatieve sites over Bonaire, sites met reisverhalen, reviewsites, vakantietips, blogs et cetera.

 • Hotels Bonaire

  Voor Onze Gasten

  Onze beheerder Sunwise Bonaire heeft een pagina voor gasten op haar website ingericht. Hier geven ze tips en adressen met betrekking tot het onderwerp 'Wat te doen op Bonaire'

  Lees verder
 • Hang Out Beachbar at Jibe City

  Hang Out Beachbar

  De Hang Out Beachbar op Jibe City is een van de coolste bars op het eiland met een gevarieerd menu met heerlijke gerechten, ijs, koffie en een goed gevulde bar.

  Lees verder
 • Bonaire Tours

  Segway Bonaire

  Het verkennen van Bonaire op een Segway is een geweldige ervaring. De Segway geeft je een bijzonder gevoel van mobiliteit en vrijheid, waardoor de omgeving heel anders ervaren wordt.

  Lees verder
 • Spice Beachclub

  Spice Beachclub

  Aan zee net buiten Kralendijk, maken het strand, het zwembad, de beachbar en het restaurant, Spice Beach Club. Een moderne maar ontspannen omgeving waar u heerlijk tot rust kan komen.

  Lees verder
 • Little Havana

  Little Havana

  Bij Little Havana verzamelen zich iedere vijf weken professionele en beginnende muzikanten op het podium voor een jamsessie. Wij nodigen u uit om te komen genieten van de muziek.

  Lees verder
 • We Share Bonaire

  We Share Bonaire

  Het filmpje en nagenoeg alle foto's op deze site zijn van de hand van We Share Bonaire. Het team van WSB maakt in opdracht de prachtigste impressies van Bonaire.