Apartment Flamingo

A cozy two-bedroom apartment on the first floor, with a roof terrace with views towards Bachelor's Beach.

Appartement beschikbaar Bonaire
Hotels Bonaire appartement Flamingo

This spacious apartment on the 1st floor has two bedrooms and a bathroom. The apartment has a large terrace with a beautiful view over the Caribbean sea! There is a fully furnished lounge, dining area and a full kitchen with a ceramic hob and fridge-freezer. The bedrooms have two double beds and air conditioning. The bathroom has a toilet, sink and shower. This apartment has been put into service until September 2013 and is suitable for four people, although an additional sofa bed can be added.  • Weerbericht Bonaire
  • Long term rental Antillen
  • Snorkeling Bonaire
  • Bonaire apartments
  • Antilles map
  • Klimaat Bonaire
  • Huisje huren Bonaire
  • Duiken Klein Bonaire
  • Bon Aire resort

A review on TripAdvisor

"

Appartement Flamingo

"Flamingo is een fantastisch appartement!"

5 of 5 stars - Reviewed March 4, 2015 for a stay in February 2015

Afgelopen week zijn wij naar Bonaire geweest. We werden netjes van het kleine vliegveld opgehaald. Binnen 10 minuten waren we in het appartementencomplex.
Het complex zag er erg gezellig uit. Ik had het gevoel of ik me in een aflevering van Melrose Place bevond. De deuren van de appartementen kwamen allemaal uit in de tuin. In het midden van de tuin lag een mooi zwembad met daarin zelfs een goed werkend bubbelbad. naast het zwembad bevonden zich ligbedden met daarop dikke kussens. Er was zelfs een groot, knus, overdekt ligbed! wat ik fijn vond is dat het hek van het complex altijd op slot zat. Zo kon er niemand van buitenaf het complex betreden. Het appartement was erg netjes, vrolijk gekleurd en echt van alle gemakken voorzien. Er staat veel druk op het water. Hierdoor had je tijdens het douchen een harde straal.
De bedden liggen erg lekker.
Het hele complex was voorzien van Wifi. De verbinding was zeer goed! In het appartement lag tevens een mobiele telefoon. De telefoon kon gebruikt worden om de reisorganisatie te bellen. We hebben hier geen gebruik van hoeven te maken, maar het was wel een fijn idee.
Bonaire zelf is ook echt een aanrader. Het eiland is niet groot. Het is handig om een scooter of een auto te huren, zodat je alle plekken op het eiland makkelijk kunt bereiken.
Het weer is echt heerlijk! Er staat altijd een windje. Overdag is het 30 graden en 's avonds is het zo'n 26 graden. Iedereen spreekt Nederlands. Heel erg handig!

Kortom, ik ben ontzettend enthousiast! Ik ga er zeker nog een keertje naartoe!
DianaAvezaat - Schiedam, The Netherlands

Guest rating Ocean View Villas: 112 out of 115 with 23 reviewsAppartement beschikbaar Bonaire